Wayground logo

Free Printable Worksheets

Font size

S
M
L
XL
Worksheets

How we make products? And irregular verbs

Total questions: 30

Worksheet time: 44mins

Name
Class
Date
1.

What is it?

a)

machines

b)

factory

c)

production

2.

How can we say it?

a)

jellifish

b)

decoration

c)

jewelry

3.

What are guitars made of?

a)

from wool

b)

from cotton

c)

from wood

4.

What are they?

a)

told

b)

tools

c)

tolls

5.

What are people doing?

a)

swuing

b)

seeing

c)

sewing

6.

What is she doing?

a)

khitting

b)

kepping

c)

knitting

7.

What is it?

a)

meld

b)

mold

c)

smelt

8.

What are cars made of?

a)

steel

b)

stoll

c)

strell

9.

What is it?

a)

flour

b)

bread

c)

dough

10.

Yesterday I ...... my grandparents in the village

a)

went

b)

come

c)

visited

11.

She ...... her finger when she was cooking the dinner

a)

beat

b)

cut

c)

cuted

12.

I ....... in the river when we were at the summer camp

a)

swum

b)

swimmig

c)

swam

13.

We ........ a good time with you tommorow

a)

have had

b)

could have

c)

will have

14.

Выберите правильный ответ: формы неправильного глагола "buy":

a)

buy-buyed-bought

b)

buy-buy-buy

c)

buy-bought-bought

15.

Выберите правильный ответ: формы неправильного глагола "swim":

a)

swim-swam-swum

b)

swim-swimed-swum

c)

swim-swum-swam

16.

Выберите правильный ответ: формы неправильного глагола "have"

a)

have-have-had

b)

have-had-had

c)

have-had-have

17.

Выберите правильный ответ: формы неправильного глагола "catch":

a)

catch-caught-caught

b)

catch-catch-cought

c)

catch-catch-catch

18.

Выберите правильный ответ: формы неправильного глагола "do":

a)

do-did-did

b)

do-do-done

c)

do-did-done

19.

Выберите правильный ответ: формы неправильного глагола "eat":

a)

eat-ate-eaten

b)

eat-eat-ate

c)

eat-eat-eat

20.

Выберите правильный ответ: формы неправильного глагола "break":

a)

break-broke-broke

b)

break-broken-broke

c)

break-broke-broken

21.

Выберите правильный ответ: формы неправильного глагола "become":

a)

become-became-become

b)

become-become-become

c)

become-became-went

22.

Выберите правильный ответ: формы неправильного глагола "be":

a)

be-was-was

b)

be-was-were

c)

be-were-were

23.

Выберите правильный ответ: формы неправильного глагола "come":

a)

come-came-come

b)

come-come-came

c)

come-came-came

24.

Выберите правильный ответ: формы неправильного глагола "find":

a)

find-found-find

b)

find-find-find

c)

find-found-found

25.

Выберите правильный ответ: формы неправильного глагола "speak":

a)

speak-spoke-spoken

b)

speak-spoke-spoke

c)

speak-spoken-spoke

26.

Выберите правильный ответ: формы неправильного глагола "tell":

a)

tell-tell-told

b)

tell-told-tell

c)

tell-told-told

27.

Выберите правильный ответ: формы неправильного глагола "make":

a)

make-make-made

b)

make-made-made

c)

make-maked-maked

28.

Выберите правильный ответ: формы неправильного глагола "know":

a)

know-knew-know

b)

know-knew-known

c)

know-know-know

29.

Выберите правильный ответ: формы неправильного глагола "meet":

a)

meet-meet-met

b)

meet-meet-meet

c)

meet-met-met

30.

Выберите правильный ответ: формы неправильного глагола "leave":

a)

leave-left-left

b)

leave-left-leave

c)

leave-leave-left