Wayground logo

Free Printable Worksheets

Font size

S
M
L
XL
Worksheets

English grammar

Total questions: 10

Worksheet time: 5mins

Name
Class
Date
1.

1. I and my friends...in library.we read some books

a)

A). Am

b)

B). Is

c)

C). Have

d)

D). Are

2.

2. It is still raining now outside. therefore the rides.... their rain coat

a)

A). Are wearing

b)

B). Will wearing

c)

C). Is wearing

d)

D). Have wearing

3.

3. Delia ...... her little brother to buy her some foods at the moment

a)

A). Asked

b)

B). Askeds

c)

C). Is asking

d)

D). Asks

4.

4. Father ........ a car but she ......... it very often

a)

A). Does not have

b)

B). Has-does not drive

c)

C). Had-does not drive

d)

D). Has-is not driving

5.

5....... You and reza at the hotel last night?

a)

A). Do

b)

B). Are

c)

C). Did

d)

D). Were

6.

6. What is the name of the mountain in the picture above?

a)

A). gamalama montain

b)

B). tidore montain

c)

C). hiri montain

d)

D). sibela montain

7.

7. As in the picture above, it is one of the largest ports and is in the middle of the city center of Ternate. what is the name of the port?

a)

A). Bastiong Port

b)

B). Ahmad Yani Port

c)

C). Semut Port

d)

D). Kupal Port

8.

8. The baby ........ for three hours

a)

A). Has sleeping

b)

B). Has slept

c)

C). Has sleep

d)

D). Has been slept

9.

9. I think ........ come the meeting tomorrow

a)

A). I will

b)

B) iwill to

c)

C). I will be going

d)

D). I will be going to

10.

10. My older sister receives a lot of flowers......

a)

A). Now

b)

B). Tomorrow

c)

C). Every february

d)

D). Yesterday