WorksheetsWord va HTML bo'yicha savollar
Total questions: 20
Worksheet time: 28mins
Microsoft Word dasturida jadval yaratish uchun qaysi menyudan foydalaniladi?
Home
Insert
Design
View
Word dasturida jadvalning ustun va satrlarini ko‘paytirish uchun nima qilinadi?
Rang beriladi
Jadval ustiga sichqoncha bilan bosiladi
Jadvalga satr yoki ustun qo‘shiladi
Jadval nusxalanadi
HTMLda jadval yaratish uchun qaysi teg ishlatiladi?
Word dasturida jadvalga matn yozish uchun nima qilinadi?
Matnli fayl ochiladi
Jadvalga sichqoncha bilan bosib yoziladi
Rasm qo‘yiladi
Jadval o‘chiriladi
HTMLda jadvalning satrini yaratish uchun qaysi teg ishlatiladi?
Belgili ro‘yxatni ingliz tilida qanday ataladi?
Bulleted list
Checked list
Numbered table
Sorted list
Word dasturida belgili ro‘yxat yaratish uchun qaysi tugma ishlatiladi?
B (Bold)
Numbering
Bullets
Insert Table
HTMLda belgili ro‘yxat yaratish uchun qaysi teg ishlatiladi?
HTMLda tegi nima uchun ishlatiladi?
Jadval yaratish
Rasm qo‘yish
Belgili ro‘yxat yaratish
Matnni qalin qilish
Worddagi jadvalda yacheyka nima?
Jadvalga yozilgan matn
Jadvalni bezash usuli
Jadvaldagi har bir katakcha
Jadval ustuni
HTMLda tegi nima uchun ishlatiladi?
Jadval sarlavhasi
Jadvalga rasm qo‘yish
Jadvaldagi katak (yacheyka) uchun
Ro‘yxat tartibi
Word dasturida tartibli ro‘yxat qanday yaratiladi?
Bullets tugmasi bosiladi
Numbering tugmasi bosiladi
Font tugmasi bosiladi
Insert -> Table orqali
HTMLda tartibli ro‘yxat (raqamli) uchun qaysi teg ishlatiladi?
Worddagi jadvalning chegaralarini o‘zgartirish uchun nima qilinadi?
Jadval ranglanadi
Table Design menyusidan foydalaniladi
Word’ni yopish kerak
Save bosiladi
HTMLda jadval sarlavhasi uchun qaysi teg ishlatiladi?
Belgili ro‘yxatda har bir element qaysi teg bilan yoziladi? (HTML)
Word dasturida jadvalni birlashtirish uchun nima qilinadi?
Table Layout -> Merge Cells
Home -> Bold
File -> Print
Insert -> Picture
HTMLda jadvalga sarlavha yozish uchun qanday teg ishlatiladi?
Jadvalda ustunlar soni qanday belgilanadi?
da
da
lar soni orqali
da
Worddagi belgili ro‘yxatda belgi shaklini o‘zgartirish uchun nima qilinadi?
View menyusi ochiladi
Bullets -> Define New Bullet tanlanadi
Insert tugmasi bosiladi
File -> Options
